Firmakørsel

​Leder din virksomhed efter den helt rette chauffør og transport til kørsel af dine medarbejdere? Så står Guldberg Bus til rådighed.

Mottoet her er, at intet er umuligt. Så skal du og firmaet på messe, til event eller måske køres til og fra lufthavnen. Så klarer Guldberg Bus turen uden problemer.

BOOK FIRMAKØRSEL

Landets mest fleksible bus

Hos Guldberg Bus kan du være sikker på en altid personlig kontakt til vognmanden, hvilket betyder, at der aldrig er langt fra idé til handling.

Du vil hurtigt opdage, at der er alt det nødvendige ombord på bussen, som wi-fi, køleskab og isterningsmaskine. Men skulle du eller dine medpassagerer undervejs have behov for noget særligt, så kan det altid lade sig gøre.

Bussen er ligeledes fleksibelt indrettet, så der både er mulighed for at kunne slappe af eller arbejde undervejs. Der er adgang til 220v på bussen, så det meste arbejde er muligt.

Bussen har ligeledes masser af rum til bagage, så der er ingen grund til bekymring, hvis der skal kufferter med på turen.

Bussen har plads til op til 16 personer.

Stor erfaring med firmakørsel

Guldberg Bus har de sidste mange år kørt for firmaer der har skulle til og fra virksomhedsbesøg, messer, studieture, events eller andet.

Dette både i ind- og udland.

Jeg har blandt andet kørt for firmaer som:

  • NCC
  • Næstved Boldklub Business Club
  • Danfoss

Få et uforpligtende tilbud på din firmakørsel

Kontakt mig allerede i dag for en god pris og et uforpligtende tilbud på din næste firmatur.

Hvis du har nogen spørgsmål til bussen, ruter eller andet så er disse naturligvis også altid velkomne. Du kan skrive til mig via kontaktformularen eller give mig et kald. Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt Guldberg Bus ApS

Du kan kontakte Guldberg Bus dagligt mellem klokken 6:30 og 19:00.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Telefon: 61 46 56 71

E-mail: bus@guldberg.in

Se min bus​

Guldberg Bus ApS

Runestenen 70, 4700 Næstved

Klik her for rutevejledning

Forretningsbetingelser

Kontakt os

Telefon: +45 61 46 56 71

Email: bus@guldberg.in

Sociale medier

fb-trigger-hvid-24  insta-24-22