Om firmaet

​Guldberg Bus startede tilbage i 2015, da jeg, Jan Arne Guldberg, valgte at gå selvstændig

Jan Arne Guldberg

Om Guldberg Bus

Jeg har kørt som chauffør siden 1995, hvor jeg startede hos Taxa i Næstved. Efter 5 år der, valgte jeg dog at skifte retning over til handicap/ældrekørsel hos Arriva Handicap.

​Min karriere inden for handicapkørsel har givet mig muligheden for at komme tæt ind på flere virksomheder i branchen, hvoraf flere nu er gode samarbejdspartnere. Disse bekendskaber har desuden rustet og lært mig meget om, hvordan kørsel med ældre og handicappede skal foregå.

​Ud over handicap- og ældrekørslen har jeg desuden i en årrække været beskæftiget med turistkørsel i hele Europa, samt V.I.P-kørsel med diverse bands og ledere.

​Alt dette sammenlagt gør, at jeg som vognmand, og chef for firmaet, føler mig rustet til at klare alle kommende opgaver – store som små.

​Jeg glæder mig derfor også til at kunne køre dig derhen, hvor du ønsker med både sikkerheden, komforten og ikke mindst servicen i top.

Kør med Guldberg Bus

Samarbejde

Guldberg Bus har et godt fast samarbejde om levering af kørsel med følgende:

Presse

Du kan i nedenstående artikler læse meget mere om mig og Guldberg Bus:

den perfekte tur

Har du brug for buskørsel?

Guldberg Bus tilbyder, med hjælp fra samarbejdspartnere, alt inden for buskørsel i Danmark og udland.

Uanset om du ønsker kørsel til og fra lufthavnen, om virksomheden har brug for kørsel til event eller messe, eller om det er dit band, der har brug for fast kørsel gennem en tourné.

Så er Guldberg Bus den helt rette at tage kontakt til. Vi har alt fra køleskab til isterningsmaskine og wi-fi ombord. Jeg sørger for alt, hvad du kunne have brug for til den perfekte tur.