V.I.P og tour

Hos Guldberg Bus klarer vi uden problemer alle former for VIP- og tourkørsel

Kør med os

V.I.P- og tourkørsel med ​Guldberg Bus

​Mangler dit band kørsel på årets turné? Skal du til Vi elsker 90’erne eller en anden stor koncert, eller er det nærmere en række vigtige personer, som du har brug for bliver kørt frem og tilbage til et event? Har du brug for en VIP-bus til tourkørsel eller VIP-kørsel i Næstved, Slagelse, Ringsted eller omegn eller måske et helt andet sted på Sjælland?

Hos Guldberg Bus klarer vi uden problemer alle former for VIP- og tourkørsel.

Vi har det hele

​Leje af luksusbus gennem vores busselskab

Med bussens diskrete ydre og den hyggelige stemning ved bordene er dette den ideelle løsning, når I skal køres standsmæssigt og ikke ankomme alt for prangende.

​Med en 220v inverterer i bussen er der rig mulighed for at kunne arbejde undervejs på turen ved de to borde, der er monteret.

Kolde eller varme drikke undervejs er heller ikke noget problem, da der er adgang til både køleskab, elkedel og en isterningmaskine.

Kør med Guldberg Bus

Stor erfaring
med V.I.P.-kørsel

Hos Guldberg Bus har vi stor erfaring med udlejning af vores VIP-bus. Vi har blandt andet foretaget bustransport for navne som:​

  • L.I.G.A
  • Chief 1
  • Vi Elsker 90’erne
  • Div. Ministerier & Styrelser

Ønsker du at leje vores VIP-bus? Indhent et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker et godt tilbud på din kørsel, eller hvis du har nogen spørgsmål omkring pris, ruter eller andet, så er du altid mere end velkommen til at skrive til os via kontaktformularen eller ringe herind. Vi tilbyder leje af bus med chauffør til enhver anledning på hele Sjælland, så du er sikret en tryg og behagelig transport.